ABD kontrolden çıktı: Binlerce kişi Irma Kasırgası'na ateş açacak

ABD kontrolden çıktı: Binlerce kişi Irma Kasırgası'na ateş açacak

ABD’nin Florida eyaleti tarihindeki en büyük kasırgalardan birine hazırlanırken, bireysel silahlanmayı savunan onbinlerce Amerikalı kasırgaya ateş açacak.

ABD’nin Florida eyaleti tarihindeki en büyük kasırgalardan birine hazırlanırken, bireysel silahlanmayı savunan onbinlerce Amerikalı da kasırgaya karşı 'ateş ederek' önlem almayı planlıyor.

Floridalı 22 yaşındaki bir gencin açtığı 'Irma Kasırgası’na ateş et (Shoot at Hurricane Irma)' adlı etkinliğe onbinlerce kişi katılmayı planlıyor.

Duvar'ın haberine göre, Ryan Edwards isimli genç, Facebook’taki etkinliği 'stres ve sıkıntı' nedeniyle açtığını söylese de, azımsanamayacak sayıda Facebook kullanıcısı etkinliği ciddiye almış görünüyor. 22 bini aşkın Facebook kullanıcısı etkinliğe katılacağını, 48 bini de katılmayı düşündüğünü belirtti. Edwards, “Ben bu etkinliği stres ve sıkıntıdan açmıştım ama işler kontrolümden çıktı” dedi.

"Bu büyük kabadayıya karşı koyma vakti geldi"

Edwards’ın etkinlik tarifinde, “Bu büyük kabadayıya karşı koyma vakti geldi. Burası bizim evimiz ve kimse bizi buradan atamaz. Irma Kasırgası’na ateş ederken bu savaşta bana katılın ve onu gördüğünüz yerde vurun. Cehennemde yanacak” yazıyor. Etkinliğe katılacağı belirtilen kullanıcılarının kaçının şaka yaptığı ise haliyle bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.