ABD ordusu neden Twitter üzerinden Türkiye temalı fotoğraflar paylaşıyor?

ABD ordusu neden Twitter üzerinden Türkiye temalı fotoğraflar paylaşıyor?

ABD ordusunun neden Twitter üzerinden Türkiye temalı fotoğraflar paylaştığı sorusuna ABD Genelkurmay Başkanlığı tarafından 'Türkiye'ye desteğimizi sergilemek istedik' cevabı verildi.

ABD ordusuyla bağlantılı Twitter hesaplarından Türkiye temalı fotoğraflar paylaşılmasıyla ilgili Hurriyet Daily News'un (HDN) sorusu üzerine ABD Genelkurmay Başkanlığı yazılı açıklama yaptı.

HDN muhabiri Nalan Koçak, açıklamayı haberleştirirken sosyal medyadan da duyurdu:

"Türk müttefiğimize desteğimizi sergilemek ve ABD ile Türkiye'nin aralarındaki güçlü ilişkinin keyfini sürmesini pekiştirmek istedik." 

 

 

​Geçen ay ilkin ABD Donanması ve Avrupa'daki Donanma Güçleri, ardından Genelkurmay Başkanlığı resmi Twitter hesaplarında Türkiye temalı fotoğraflar kapak yapıldı.

Son olarak ABD Savunma Bakanı Vekili Patrick Shanahan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'ın 22 Şubat'ta Pentagon'da gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından çektikleri fotoğraf kullanıldı.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.