ABD tarihinin en büyük silahlı saldırısında ölü sayısı artıyor

ABD tarihinin en büyük silahlı saldırısında ölü sayısı artıyor

Las Vegas'taki konser alanına Amerikan vatandaşı Paddock tarafından düzenlenen silahlı saldırıda ölü sayısı 59'a yükseldi.

Las Vegas'taki ünlü Mandalay Bay Oteli'nin hemen yanında gerçekleşen müzik festivaline otelin 32. katından otomatik silahlarla ateş açıldı. Katliamda 59 kişi öldü.Hastaneye kaldırılan yaralı sayısı 500'ü geçti.

Las Vegas Şerifi Joe Lombardo, kentte müzik festivali yapılan alana yönelik silahlı saldırı ile ilgili son gelişmeleri basın mensuplarıyla paylaştı.

Saldırgan Stephen Paddock'un intihar ettiğini belirten polis, otel odasında en az on silah bulduğunu açıkladı. Fotoğrafı yayınlanan Marilou Danley isimli kadının ise saldırıyla ilgisi olduğu bildiriliyor.

Ayrıca, olayın yaşandığı Las Vegas'ın Clark ilçesinde olağanüstü hal ilan edildi.

Las Vegas Şerifi Joseph Lombardo, bunun 'yalnız kurt' tarzı bir saldırı olduğunu ve saldırganın herhangi bir örgütle alakası olmadığını düşündüklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.