ABD'de camiden çıkan genç kız beyzbol sopasıyla dövülerek öldürüldü

ABD'de camiden çıkan genç kız beyzbol sopasıyla dövülerek öldürüldü

ABD'de günden güne artan İslam karşıtlığı ülkede yaşayan Müslümanların canına mal olmaya devam ediyor.

ABD'de bulunan Virginia eyaletinde 17 yaşındaki Nabra Hassanen isimli siyahi genç kız, bölgede yer alan bir camiden çıktıktan sonra saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

Washington Post'ta yer alan habere göre, sahur vaktinin ardından Müslümanların toplandığı ADAMS Center'daki camiden çıkan bir grup genç, aracıyla bölgeden geçen bir adamla tartıştı.

İfade edilene göre, beyzbol sopasıyla aracından inen ABD'li adam Nabra Hassasen'e saldırdı. Saldırıdan kaçan diğer gençler camiye dönerek polisi aradı, Hassasen'in cansız bedeni  ise öğleden sonra camiye yaklaşık 3 kilometre mesafedeki göletin içinde bulundu. Cesetle beraber saldırgana ait beyzbol sopasının da bulunduğu ifade edildi.

ABD polisi, saldırıya ilişkin 22 yaşındaki Darwin Martinez Torres'in şüpheli olarak gözaltına alındığını ve saldırının nedeninin araştırıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.