ABD'de silahlı saldırı: 2 ölü

ABD'de silahlı saldırı: 2 ölü

ABD'nin Florida eyaletinde bir yoga merkezine yapılan silahlı saldırı sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

ABD'nin Florida eyaletindeki Tallahassee’de bir yoga merkezine yapılan silahlı saldırı sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Eyalet polisi, hayatını kaybedenler arasında saldırganın da bulunduğunu açıkladı.

Polis Şefi Michael DeLeo, gerçekleştirdiği basın toplantısında, “Tallahassee polisi, akşam saatlerinde bir silahlı saldırı ihbarı aldı. Polis, olay yerine ulaştığında ise çok sayıda yaralı ile karşılaştı. Ağır yaralı 5 kişi ambulanslarla tedavi görmek üzere hastaneye kaldırıldı. Ancak 2 kişi, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı” dedi.

Diğer 3 kişinin durumunun ise ağır olduğunu belirten DeLeo, ailelerine haber vermek için yaralıların kimliklerini tespit etmeye çalıştıklarını bildirdi.

DeLeo ayrıca, saldırganın kendini de vurduğunu düşündüklerini söyledi. Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiğini belirten polis şefi, elde edilen bulgular neticesinde saldırının bir kişi tarafından gerçekleştirildiğini ifade etti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.