Abdulkadir Selvi Erdoğan ile Soylu arasında istifa konuşmasını yazdı

Abdulkadir Selvi Erdoğan ile Soylu arasında istifa konuşmasını yazdı

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa etmeden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü yazdı. 

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa kararının ardından telefonunu kapatıp eşiyle birlikte Ankara'dan İstanbul'a doğru yola çıktığını belirtti. 

Selvi, "Hem de kapsamlı bir görüşme gerçekleşmiş.Kamuoyuna açıklama yapılmadan önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Süleyman Soylu arasında bir görüşme gerçekleşmiş. Soylu, sokağa çıkma yasağıyla ilgili yaşanan kargaşadan dolayı tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu söylemiş. Bedel ödeme adına istifa etmek istediğini ifade etmiş" bilgisini paylaştı. 

Selvi'nin yazısındaki ilgili kısımlar şu şekilde

"Peki Süleyman Soylu, istifa kararını açıklamadan önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü mü? Edindiğim bilgiye göre görüşmüş. Hem de kapsamlı bir görüşme gerçekleşmiş.Kamuoyuna açıklama yapılmadan önce  Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Süleyman Soylu arasında bir görüşme gerçekleşmiş.

Soylu, sokağa çıkma yasağıyla ilgili yaşanan kargaşadan dolayı tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu söylemiş. Bedel ödeme adına istifa etmek istediğini ifade etmiş."

Selvi'nin bugünkü yazısında Erdoğan ile Soylu arasında geçtiğini söylediği diyalog ise şöyle:

"Erdoğan - Gerek yok.

Soylu - Efendim konjonktür onu gerektiriyor. Sizin elinizi rahatlatmak için istifa ediyorum.

Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ikinci bir şey söylemesini beklemeden, 'Hakkınızı helal edin' demiş."

 

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.