'Adnan Oktar 400 yılla yargılanacak'

'Adnan Oktar 400 yılla yargılanacak'

Star yazarı Ersoy Dede, Adnan Oktar’ın 400 yılla yargılanacağını yazdı.

Star yazarı Ersoy Dede, Adnan Oktar’ın 400 yılla yargılanacağını yazdı. “Diğer Adnancılar için de 35-40 yıldan daha az cezalar istenmeyecek…” diyen Ersoy, “Bu devlet kararını verdi. Mehdi, Mesih, Hızır, Evliya yalanları ile insanları kandıran şarlatanlara artık göz açtırılmayacak." dedi

Dede'nin yazısındaki ilgili kısım şu şekilde:

"Adnan Oktar örgütüne dönük operasyon devam ederken, örgütün dışarıdaki trol kadrosunun hâlâ çırpındığını içim yanarak görüyorum..Oyun bitti, perde indi fakat bunlar hâlâ bir kaç ay sonra şartların değişeceğine inanıyor.. Halen tutuklu 170 sanık var. Firari 50 kişi ve ikinci halkadaki kandırılmış çocukları da eklersek 300 kişilik bir yapıdan bahsediyoruz."

"Cezaevindeki ve dışarıdaki kandırılmış Adnancıların bundan haberleri yok.‘Üç beş güne çıkarız’ diye bekliyorlar. Çıkamayacaklar!.. Adnan Oktar 400 yılla yargılanacak.. Diğer Adnancılar için de 35-40 yıldan daha az cezalar istenmeyecek.. Gelelim esas meseleye.. Eğer soruşturma bitmeden, iddianame tanzim edilmeden itirafçı olurlarsa yargıyla işbirliği yaparlarsa durum değişir.. "

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.