'Afrin'de iş bitmeyecek, devamı var. İdlib var, Münbiç var'

'Afrin'de iş bitmeyecek, devamı var. İdlib var, Münbiç var'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Afrin'de iş bitmeyecek. Afrin'in devamı var. İdlib var, Münbiç var, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesiyle bunun bütünleşmesi var." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Bağcılar 6. Olağan Kongresi'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün itibarıyla Afrin'deki operasyonların kararlı şekilde devam ettiğini anlatarak, şunları ifade etti:

"Afrin'de iş bitmeyecek. Afrin'in devamı var. İdlib var, Münbiç var, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesiyle bunun bütünleşmesi var. Zira bütün mesele oradaki mağdur, mazlum kardeşlerimizi bir an önce yerlerine kavuşturmak." dedi.

Kongre için salona gelirken Zeytin Dalı Operasyonu'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısını sorduğunu ifade eden Erdoğan, "Aldığım rakam şu; 3 bin 731 terörist etkisiz hale getirildi. Tabii şehitlerimiz de var ancak şehitler işte bu teröristlerin elhamdülillah bu noktaya gelmesinin vesilesidir ve onun asıl bereketi onlardır. Bu şehitlerimize en büyük müjde, sevgililer sevgilisi Peygamberimize komşu olacaklar. Bundan daha güzel olabilir mi? Rabbim bizlere de o makamı lütfetsin inşallah." diye konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum