Ağrı'da Türkiye-İran doğalgaz hattında patlama

Ağrı'da Türkiye-İran doğalgaz hattında patlama

İran'dan Türkiye'ye gelen doğalgaz boru hattında, Gürbulak Sınır Kapısı Sarısu mevkisinde sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle patlamanın meydana geldiği bildirildi.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi yakınlarından geçen ve İran'dan Türkiye'ye doğalgaz ileten boru hattında meydana gelen patlama ve sonrasında çıkan yangın hasara neden oldu.

İran'dan Türkiye'ye gelen doğalgaz boru hattında, Gürbulak Sınır Kapısı Sarısu mevkisinde sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi.

Patlama sonrası hatta çıkan yangında yükselen alevler çevre köylerden de görüldü. Yangın sonrası bölgeye gelen güvenlik güçleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Doğalgaz boru hattındaki gaz akışı kesilerek, çıkan yangın ekiplerce söndürülürken güvenlik güçleri, boru hattında hasara yol açan olayın nedenini araştırıyor.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.