Ahmed Şara, Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile bir araya geldi
Yayınlanma:
Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara ilk resmi yurt dışı ziyareti kapsamında Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile bir araya geldi.
Suudi Arabistan devlet medyasının haberine göre Veliaht Prens Muhammed bin Selman, Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara'yı başkent Riyad'daki Yemame Sarayı'nda kabul etti.
Suriye devlet haber ajansı SANA da iki lider ve heyetlerin görüşmelerde bulunduğunu belirtti.
Ahmed Şara, Beşar Esed'in 8 Aralık'ta devrilmesinin ardından liderlik ettiği Suriyeli gruplarla birlikte başkent Şam'a girmiş ve yönetimi devralmıştı.
Suriye'de şu anca 4 yıllık bir geçiş sürecine liderlik eden Şara bu süreçte aynı zamanda devlet başkanlığı görevini sürdürüp uluslararası arenada ülkeyi temsil edecek.
Kaynak: Mepa News
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
2 Yorum