Ahraru'ş Şam'dan Astana görüşmelerine yeşil ışık: Masada savaşacağız

Ahraru'ş Şam'dan Astana görüşmelerine yeşil ışık: Masada savaşacağız

Ahraru'ş Şam lideri Hasan Sufan, Twitter'da yaptığı açıklamalarla muhalif grubun Astana görüşmelerine katılacağının sinyalini verdi.

Ahrar'uş Şam lideri Hasan Sufan, Kazakistan'ın başkenti Astana'da altıncısı düzenlecek olan görüşmelere katılacaklarını işaret etti. Türkiye, İran ve Rusya garantörlüğünde düzenlenen Astana görüşmeleri Suriyeli muhalifler ile Esed rejimini biraraya getirmeyi hedefliyor.

Ahrar'uş Şam lideri Twitter aracılığıyla yaptığı açıklamada "Cihad meydanlarında gösterdiğimiz sebat ve binlerce şehit vermemizin ardından şimdi de haklarımızı korumak için müzakere masasında savaşacağız. Tüm devrimci güçlerle ortaklık içindeyiz" dedi. 

Ahrar'uş Şam lideri Hasan Sufan sözlerini şöyle sürdürdü: "Durumun aciliyeti olağanüstü kararlar alınmasını gerektiriyor. Dinimize göre de bu tür kararlar alınması mümkündür. Ahrar'uş Şam savaş meydanlarında her zaman önde olmuştur"

Kaynak: Mepa News 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.