"AK Parti ana gündemi deprem olan yeni bir seçim kampanyası hazırlanacak"

"AK Parti ana gündemi deprem olan yeni bir seçim kampanyası hazırlanacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti kurmayları, Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından seçim kampanyasıyla ilgili süreci yeniden gündeme getirdi.

Sabah’tan Zübeyde Yalçın'ın haberine göre, AK Parti'nin hazırladığı seçim kampanyası baştan sona yeniden ele alınacak. Kampanyanın içeriğini tamamen deprem oluşturacak. AK Parti kurmayları, "Türkiye'de 6 Şubat'tan sonra çok şey değişti. Artık uzun bir süre depremi ve sonraki süreci konuşacağız. Seçimler de tamamen deprem gündemli olacaktır. Buna göre yeni bir kampanya içeriği hazırlanacak" dedi.

AK Parti kurmaylarının açıklamaları şu şekilde:

"Önümüzdeki süreç, seçim kampanya ve seçim bildirgesinde de deprem öncelik olacak. Seçim bildirgesinin ana başlıklarını depremin etkilediği şehirleri yeniden ayağa kaldıracağız Yaraları hızla saracağız Memleketini terk edenleri geri getireceğiz oluşturacak. Bunlara ilişkin proje ve hazırlıklar toplumla paylaşılacak.

Eş zamanlı olarak İstanbul'a yönelik de adımlar atılacak. Depremin etkilerini azaltmaya dönük çalışmalar hızla hayata geçirilecek.

Memleketlerine geri dönecekler konteyner kentlere yerleştirilecek. Kalıcı konutların inşa süreci en hızlı şekilde tamamlanacak."

whtspp.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.