AK Parti listesinde Berat Albayrak'a yer verilmedi

AK Parti listesinde Berat Albayrak'a yer verilmedi

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın ismi AK Parti Kongresi'nde açıklanan MKYK listesinde yer almadı.

Berat Albayrak, AK Parti Kongresi'nde açıklanan listede yer almadı.

Enerji Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevlerinde de bulunmuş olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Albayrak'ın ismi açıklanan listede bulunmuyor.

Kongre'ye tek listeyle giden AK Parti'de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu 75 kişiye çıkarıldı. Yayınlanan listede Albayrak'ın isminin bulunmadığı görüldü.

akpartiliste.jpeg

Albayrak'ın babası Sadık Albayrak'ın ise AK Parti Kongresi'ne katıldığı ifade edildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan tartışmalı bir şekilde 8 Kasım 2020'de Instagram hesabı üzerinden yayınladığı bir açıklamayla istifa eden Berat Albayrak, 4 aydır kamuoyu önüne çıkmıyordu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı olan Albayrak hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılırken Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'dan yeni bir iddia gelmişti.

Berat Albayrak'a yakın isimlerden Kütahyalı, AK Parti'nin çarşamba günü yapılacak kongresini hatırlatarak, "Bakanlık için demiyorum ama Albayrak'ın kongreden sonra dönüş yapacağını tahmin ediyorum. Berat Albayrak'ın muhteşem ve kuvvetli dönüşüne hazır olun. Hazine ve Maliye Bakanlığı'na hemen geri döneceğini düşünmüyorum. Ama Berat Albayrak'ın yeniden dönüşü yakındır diye düşünüyorum" şeklinde konuşmuştu.

uygulamabanner.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.