AK Partili Çelik: Karar milletin olacak

AK Partili Çelik: Karar milletin olacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçimlerle ilgili açıklamada bulundu.

Ömer Çelik, "Sonuç olarak bütün siyasi partiler konuştu. Herkes tezlerini büyük milletimize arz etti. Son kararı milletimiz verecek. Karar milletin olacak" dedi.

Oy kullandıktan sonra gazetecilere açıklamada bulunan Çelik şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'nin en büyük gücü, birikimi, kazanımı seçimleri özgürce ve şeffaf bir biçimde yapabilmesidir. Yıllar içerisinde sandık yoluyla iktidarı belirleme geleneğimiz dünya demokrasileri içerisinde iyice kurumsallaşmıştır. Bu bakımdan Türk demokrasisi hem siyasal katılım oranının yüksekliği hem de sonuçların berrak bir şekilde ortaya çıkması bakımında son derece önemli ve kıymetli bir yere sahiptir. Milletimizin en büyük kazanımı cumhuriyetimizin değerleri ve demokrasimizin işleyen bir demokrasi olmasıdır. Bir kere daha işleyen bir demokrasi içinde, hür, özgür, onurlu bir biçimde sandığa gidiyoruz. Sonuç olarak bütün siyasi partiler konuştu. Herkes tezlerini büyük milletimize arz etti. Son kararı milletimiz verecek. Karar milletin olacak."

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.