AK Partili Kurtulmuş: Z kuşağında açık ara birinci partiyiz

AK Partili Kurtulmuş: Z kuşağında açık ara birinci partiyiz

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2017'de gerçekleştirdiği Adalet Yürüyüşü'nün ardından Z kuşağı tartışmasının başladığını savundu.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Edirne'de yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2017'de Ankara'dan İstanbul'a gerçekleştirdiği Adalet Yürüyüşü'nün ardından Z kuşağı tartışmasının başladığını savundu.

Kurtulmuş şunları söyledi:

"Şunu demeye başladılar: 'Efendim genç kuşak AK Parti’den uzaklaşıyor.' Bütün bunları söyleyebilmek için Z kuşağı meselesini getirdiler.

Z kuşağı meselesi algı operasyonunun bir parçasıdır. Onun için istedikleri algıyı yapsınlar hiç bunlara takılmayın, gerçekleri kendileri de görüyorlar. Kendileri de anket yaptırıyorlar, bütün yapılan anketlerde onların Z kuşağı dediği 18-30 yaş arasındaki gençlerde birinci parti AK Parti’dir, hem de açık ara AK Parti’dir."

twtbanner-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.