AK Partili Ünal'dan Bakan Albayrak'a destek: İstifa çağrıları yapanlar samimi değil

AK Partili Ünal'dan Bakan Albayrak'a destek: İstifa çağrıları yapanlar samimi değil

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, kurdaki sert yükselişin ardından sosyal medyadaki istifa çağrılarına tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a destek vererek "Ekonomik göstergelere bakmadan sadece döviz kurları üzerinden Türkiye ekonomisini değerlendirip ellerini ovuşturan ve istifa çağrıları yapanlar, samimi değilsiniz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, kurdaki sert yükselişin ardından sosyal medyadaki istifa çağrılarına tepki göstererek konuyla ilgili açıklamada bulundu  

Twitter'dan açıklama yapan Ünal "Ekonomik göstergelere bakmadan sadece döviz kurları üzerinden Türkiye ekonomisini değerlendirip ellerini ovuşturan ve istifa çağrıları yapanlar, samimi değilsiniz. Türkiye’nin önü açıktır. #BeratAlbayrakınYanındayız" ifadelerini kullandı.

 

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.