AK Partili vekil Ağar: Cumhurbaşkanı denince bize Allah gibi geliyor

AK Partili vekil Ağar: Cumhurbaşkanı denince bize Allah gibi geliyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile arasında geçen 'bıyık' diyaloğunun görüntüleri ortaya çıktı.

Eski içişleri bakanlarından Mehmet Ağar'ın oğlu AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’ın, yaptığı bir konuşmada Cumhurbaşkanı'ndan bahsederken kullandığı ifadeler dikkat çekti

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Ağar'ın, “Cumhurbaşkanı denince bize Allah gibi geliyor” ifadelerini kullandığı görülüyor.

Ağar’ın gençlik buluşmasında yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanımız Elazığ'a geldi. Miting için ayakta bekliyoruz, protokol dizildi, tek tek tokalaştı, sıra bana geldi, şöyle yüzüme baktı gülüyor, ben niye gülüyor dedim tam o sıra, ‘Evladım senin bıyıklar uzamıyor mu?’ dedi. Cumhurbaşkanı dediği zaman Allah gibi geliyor bize. Efendim 4'e kadar uzar dedim, yanağımı okşadı" diye konuştu.

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.