Alaattin Çakıcı hakkında soruşturma başlatıldı

Alaattin Çakıcı hakkında soruşturma başlatıldı

Alaattin Çakıcı hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan tarafından yapılan açıklamada, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tehdit ve hakarette bulunduğu ifade edilen Alaattin Çakıcı ile ilgili olarak savcılık soruşturması başlatıldığı bildirildi.

Süreç

İnfaz yasasıyla geçtiğimiz Nisan ayında cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajlarda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun hedef almıştı.

Kılıçdaroğlu'nun suç duyurusunda bulunmasının ardından Çakıcı sosyal medya hesabından başka bir açıklama daha yapmıştı. 

"Çakıcı benim dava arkadaşım"

Öte yandan MHP lideri Devlet Bahçeli ise tartışmaların devam ettiği süreçte sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Kamuoyu nezdinde algı oluşturmaya çalışan Kılıçdaroğlu ve yanında yöresinde yuvalanan işbirlikçilere cevabım şudur: 1-Alattin Çakıcı bir Ülkücü şehidimizin oğludur. 2- Alaattin Çakıcı ülke ve millet sevdalısı bir Ülkücüdür. 3- Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır." ifadelerini kullanmıştı.

uygulamabanner.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.