Alman polisinden başörtülü kadına şiddet

Alman polisinden başörtülü kadına şiddet

Almanya'nın Wuppertal şehrinde başörtülü bir kadın, "maske takmaması" gerekçesiyle polis tarafından yere yatırılıp kelepçelendi.

Bebeği ile diş hekiminden çıkan başörtülü bir kadın, polis tarafından "maske takmadığı" gerekçesiyle yere yatırılıp kelepçelendi.

Etraftaki insanların çektiği videoda en az 7 kişi olduğu görülen polislerden 2 kişi videoda başörtülü kadının üstüne bastırarak kelepçeledi.

Videoda kelepçelenen kadın yerde çığlık atarak atıp ve yardım istedi. Bunun üzerine civardaki insanlar da polise tepki verdi Olayın uzun süre devam etmesi üzerine kadının çıktığı diş hekimliğinden gelen sağlık görevlisi de polislere tepki verdi.

Kalabalıkta tepkilerin gittikçe artması üzerine polis ekipleri hiçbir şey olmamış gibi kadını serbest bırakarak olay yerinden ayrıldı. 

Şiddet gören kadının sonradan müslüman olan bir Alman olduğu öğrenildi. Kadının polisler hakkında suç duyurusunda bulunacağı aktarıldı.

tg-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.