Altılı Masa liderlerinden İstanbul Saraçhane'de ortak miting

Altılı Masa liderlerinden İstanbul Saraçhane'de ortak miting

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen hapis cezasının ardından Altılı Masa liderleri Saraçhane'de ortak miting gerçekleştirecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verilmesinin ardından Altılı Masa liderleri İstanbul Saraçhane'de ortak miting yapacak.

Miting saat 16.00'da başlayacak.

Ekrem İmamoğlu dün sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Millet, iradesine liderleriyle sahip çıkıyor. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener, Sayın Karamollaoğlu, Sayın Babacan, Sayın Davutoğlu ve Sayın Uysal’la buluşmak üzere sizleri yarın saat 16.00’da, Saraçhane’de, birliğe ve dayanışmaya davet ediyorum."

Almanya'da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretini yarıda kesip Türkiye'ye döndü ve Saraçhane'de İmamoğlu'nu ziyaret etti.

Kartal Adliyesi'ndeki duruşmaya katılmayan İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum" ifadelerini kullanmış ve meydanda İYİ Parti lideri Meral Akşener'in de katıldığı bir miting gerçekleştirmişti.

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.