Süleyman el Ulvan

Süleyman el Ulvan

"Amerikalılar zulüm ve gaddarlıkta Moğolları aştı"

"Amerikalılar zulüm ve gaddarlıkta Moğolları aştı"

Müslümanlar yok ediliyor, evlerinin tepelerinde bombalar patlıyor, şehirleri ve kasabaları tamamen haritadan siliniyor; (buna rağmen) bir kişinin kendisini, onurunu ve malını müdafaa etmesi terörizm, mücrimlik ve sisteme karşı isyan olarak tanımlanıyor.

Kalp, Müslüman kanı yeryüzündeki en ucuz kan olarak görüldüğü için kırılıyor. Yahudilerle Hristiyanlar, onun (Müslüman kanının) hiçbir bedeli olmaksızın döküyor, milyarlık bir ümmetten herhangi bir hareket olmaksızın.

Eğer İslam ümmeti şehvetine ve hayvani arzularına meyleder; zilletten, utançtan ve bu değersiz dünyada ebediyetten (dünya hayatından) razı olursa ızdırap ve acı felaketler çekecek ve tarihindeki en kötü felaketlerle yüz yüze kalacaktır.

Allah'ın düşmanları, Allah'ın haklarında buyurduğu gibi:

“Onlar, bir Mü’min hakkında ne bir yemin (ve hısımlık) ne de bir antlaşma (ve sorumluluk) gözetirler. İşte onlar saldırganların ta kendileridir.” (Tevbe Suresi 10. ayet)

Ve bu zalim Amerikalıların zulmünde ve kötülüğünde ne sınır ne de gaye (nihayet) var. Onlar hain ve gaddar fiillerinde, uzun süre (adlarını) önce kan akıtmada bir misal olarak kullandığımız Tatarları (Moğolları) bile aştılar.

Çeviri: Mepa News

Bu alıntıda yer alan görüşler yazara aittir ve Mepa News'in editöryel politikasını yansıtmayabilir.

Bu yazı toplam 3064 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
Süleyman el Ulvan Arşivi