Apple ucuz batarya değişim programını bitiriyor

Apple ucuz batarya değişim programını bitiriyor

Apple’ın bataryaları eskiyen iPhone modellerinde yeniden başlatma hatası görülmemesi için işlemci gücünü sınırladığı duyurulmuştu.

Apple’ın bataryaları eskiyen iPhone modellerinde yeniden başlatma hatası görülmemesi için işlemci gücünü sınırladığı duyurulmuştu. Apple, bu durumu kabullenmiş ve getirilen güncelleme ile bu durumun kontrolünü kullanıcılara bırakmış, eskiyen bataryalar için uygun fiyatlı batarya değişim kampanyası başlatmıştı. İlgili kampanyanın sonu ise yaklaştı.

Applefoni'nin haberine göre, özellikle iPhone 6 modellerini kullananlar bu kampanyadan yoğun bir şekilde yararlanmıştı. Kampanya kapsamında batarya değişim ücreti 149 TL olarak belirlenmiş. iPhone X ve iPhone SE modelleri de dahil olmak üzere neredeyse tüm modellerde aynı fiyattan işlem yapılıyordu.

Şimdi de batarya değişim programın 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacağı açıklandı. Yıl sonuna kadar 149 TL’den batarya değişimi yaptırılabilecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.