Aydın Ünal: AK Parti için büyük sorun paralel pelikan örgütü

Aydın Ünal: AK Parti için büyük sorun paralel pelikan örgütü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski metin yazarı ve AK Parti Ankara eski Milletvekili Aydın Ünal 'AK Parti'nin önündeki en büyük sorunun, Pelikan adı verilen paralel örgüt olduğunu' söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski metin yazarı ve eski AK Parti Ankara eski Milletvekili Aydın Ünal, Twitter hesabından yaptığı yaptığı açıklamalarda AK Parti'nin önündeki en büyük sorunun 'Pelikan yapılanması' olduğunu söyledi. 

Ünal, "AK Parti'nin önündeki en büyük sorun, Pelikan adı verilen paralel örgüttür. AK Parti kendisini hızla aşağı çeken bu yapıdan acilen kurtulmalıdır" dedi.

"En küçük eleştiri ya da sağduyulu yaklaşıma hain damgası"

Twitter hesabından yaptığı diğer paylaşımlarda ise AK Parti'ye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ünal, şunları söyledi:

"Sorun şu: En küçük bir yapıcı eleştiri ya da sağduyulu yaklaşımı 'Hain' demeye varan damgalamalarla örten bir güruh türedi. 'Savunmayı' samimiyetten uzaklaştırıp rant sağladıkları sektöre dönüştürdüler. Her bir sorunun fark edilmesini ve çözümünü sinsice engelliyorlar."

"Malum güruh eliyle engelleniyor"

"Örneğin; işsizlik 14.7'ye çıkmış. Bu sorunun nedenlerinin konuşulması herkesin bildiği sır iken, malum güruh eliyle engelleniyor. 'TÜİK'te FETÖ var' ya da 'Bize saldırıyorlar' deyince sorun çözülmüyor, çözüm yoluna girmiyor; tersine daha da büyüyor."

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.