Azerbaycan ordusu Ermenistan'dan ele geçirdiği tankları çatışmalarda kullanıyor

Azerbaycan ordusu Ermenistan'dan ele geçirdiği tankları çatışmalarda kullanıyor

Azerbaycan ordu güçlerinin Ermenistan tarafından ele geçirdiği askeri araçları çatışma bölgesinde kullanmaya başladığı bildirildi.

Dağlık Karabağ bölgesinde Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri ile Ermenistan güçleri arasındaki çatışmalar devam ederken Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yayınlanan son görüntüler oldukça dikkat çekti.

Bakanlık tarafından yayınlanan görüntülerde Azerbaycan ordusunun Ermenistan güçlerinden ele geçirdiği askeri araçları onararak yeniden çatışma sahasında kullanmaya başladığı görülüyor.

Servis edilen görüntülerde Ermenistan güçlerinden ele geçirilen tank ve zırhlı personel taşıyıcıların boyandığı görülüyor.

Öte yandan Dağlık Karabağ bölgesinde devam eden çatışmalarda Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı insansız hava araçları, Ermenistan güçlerine ait askeri araç ve mevzileri hedef almayı sürdürüyor. 

Savunma Bakanlığı tarafından servis edilen diğer görüntülerde bu saldırılara ait anlar yer alıyor:

Kaynak: Mepa News 

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.