Bahçeli: Oyumuz yüzde 18.81 o da Atatürk'ün doğum yılı

Bahçeli: Oyumuz yüzde 18.81 o da Atatürk'ün doğum yılı

Antalya’da partisinin kampında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'Oy oranımız 18.81'dir. Yani 1881'dir. O da Atatürk’ün doğum yılıdır' değerlendirmesinde bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Antalya’da partisinin kampında konuştu. MHP il başkanları ve belediye başkanlarına seslenen Bahçeli, “Münakaşadan ziyade müzakerenin güçlenmesi, mutabakata bağlanmış diyalogların genişlemesi yerel yönetimlerle birlikte oluşmaktadır. İnsanımızla doğrudan iletişimin tek yüzü yerel yönetimlerdir” dedi.

Oy oranlarının yüzde 18.81 olduğunu söyleyen Bahçeli, gazeteci Fehmi Koru’yu da AK Parti’nin kendisine daha yakın bir ortak bulması gerektiği değerlendirmesi nedeniyle tepki göstererek, “Puslu ortamların ve bulanık dönemlerin kalemşörü olan bu şahsın geçmişinden dolayı utanç duyduğunu gören var mıdır? FETÖ’nün Koru’su kime ne anlatıyor” dedi.

31 Mart’ta aldıkları oy oranının yüzde 7.31 olmadığını savunan Bahçeli, partisinin il genel meclisi seçimlerinde aldığı oranı hatırlatarak “Altını kalın olarak çizmek isterim ki, 31 Mart’ta 3 bin 658 belediye meclis üyesi partimizin listelerinden seçilmiştir. Kara kampanyaların neyi servis ettiğine bakmıyoruz. Biz ecdat ne diyor ona kulak veriyoruz. Bunların dışında kim ne söylüyorlar fuzuli laf kalabalığıdır. Oy oranımız yüzde 18.81’dir. 18.81, 1881’dir. O da Atatürk’ün doğumudur” dedi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.