Bahçeli'den 'sınır ötesi operasyon' açıklaması: Irak ve Suriye'nin kuzeyi temizlenmeli

Bahçeli'den 'sınır ötesi operasyon' açıklaması: Irak ve Suriye'nin kuzeyi temizlenmeli

MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştu.

Grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, ”Sandık er meydanına çıktığında, bunlar dünyanın kaç bucak olacağını görecekler.” dedi.

Devlet Bahçeli, ekonomik kriz tartışmalarına da değindi ve “Ortada bir kriz yoktur, olsa bile bundan memnun olamayız. Hesap vermemiz gerekiyorsa seve seve veririz. Biz krizlerin ortağı değiliz, insanımızın dert ortağıyız” şeklinde konuştu.

Bahçeli, adalet hedefleyen bir vergi reformuna ihtiyaç duyulduğunu da söyledi.

MHP lideri, Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçen haftaki grup toplantısında, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'ın neden hapiste olduğunu sormasını da gündeme getirdi.

Bahçeli, buna cevaben, "Osman Kavala Soros'çudur, Selahattin Demirtaş teröristtir" dedi.

Bahçeli sözlerinin devamında olası Suriye operasyonuna ilişkin de şu değerlendirmeyi yaptı:

"Irak’ın kuzeyi ile Suriye’nin kuzeyi mutlak suretle temizlenmeli, terör saldırıları son bulmalıdır. Aracı ülkeleri bir kenara bırakarak terör örgütlerinden hesap sormak, sınır ötesi operasyonla etkisiz hale getirmek milletimize karşı mukaddes vazifedir. Madem teröristler gitmiyor, sınırlarımızdan çekilmiyor o zaman kudret ve kuvveti devreye sokmak milletin şan ve şerefinin ana fikri olmalıdır."

twtbanner-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.