'Bahreyn heyeti İsrail ile imzaladığı anlaşmanın içeriğini bilmiyordu'

'Bahreyn heyeti İsrail ile imzaladığı anlaşmanın içeriğini bilmiyordu'

İsrail gazetesi Haaretz'in uluslararası ilişkiler muhabiri Noa Landau, Bahreyn heyeti üyelerinin, son saatlere kadar imzalanacak anlaşmanın ayrıntılarını öğrenmeye çalıştığını açıkladı.

İsrail gazetesi Haaretz'in uluslararası ilişkiler muhabiri Noa Landau, "İsrail ile barış anlaşması imzalamaya gelen Bahreyn heyeti üyeleri, son saatlere kadar Amerikan delegelerinden dışişleri bakanının Beyaz Saray'da ABD Başkanı Donald Trump ve israil Başbakanı Binyamin Netanyahu ile imzalayacağı anlaşmanın ayrıntılarını öğrenmeye çalıştıklarını" açıkladı.

Landau, Twitter hesabında "Bu, ayrıntıların tamamının kapalı ve nihai olmadığının ek bir kanıtıdır" şeklinde konuştu.

İsrailli kullanıcılardan biri Landau'nun tweetine "Trump, New York'ta yıllardır kullandığı gayrimenkul işlem yöntemlerini kullanıyor, bu şekilde çok para kazandı" şeklinde yanıt verdi.

Bir diğer İsrailli kullanıcının, "Konu Netanyahu gibi bir dolandırıcıya gelince, Bahreynlilere aldıkları nüshayı dikkatlice okumalarını ve bir an için ellerinden çıkarmamalarını, ona hiçbir şekilde vekalet verilmemesini tavsiye ediyorum" demesi dikkat çekti.

Başka bir kullanıcı ise “Bahreyn heyetinin bu pozisyonu, Kosova ile çatışmayı sona erdiren bir belgeyi imzalamak için Beyaz Saray'daki Sırp cumhurbaşkanının başına gelenleri akla getiriyor." dedi.

Kaynak: Mepa News

facebanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.