Bakan Karaismailoğlu: Biz işimizi gayet iyi biliyoruz

Bakan Karaismailoğlu: Biz işimizi gayet iyi biliyoruz

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Hatay'da yaptığı bir açıklamada deprem bölgelerinde yapılan çalışmalara ilişkin bilgi vererek, "Biz işimizi gayet iyi biliyoruz" dedi.

Bakan Karaismailoğlu Hatay'da yaptığı açıklamada, "biz işimizi gayet iyi biliyoruz, gayet iyi yapacağız, yapmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Karaismailoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

"Bu kadar büyük bir afete, bu kadar süre içerisinde müdahale eden ve aksiyon alan, binlerce vatandaşımızı enkaz altından kaldıran.. Bu, Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve beraberliği sayesindedir. İnşallah bu birlik ve beraberlik devam edecek. Hiç kimsenin dezenformasyonlarına, yanlışlarına kapılmadan biz işimizi gayet iyi biliyoruz, gayet iyi yapacağız, yapmaya da devam edeceğiz. Vatandaşımız bu işlerin üstesinden kimin kalkacağını zaten çok iyi bilmekte. İnşallah sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bu yaptığımız planlamalar çerçevesinde mücadelemiz devam edecektir."

whtspp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.