Bakan Kiriçşi: Marmaris yangını kontrol altına alındı

Bakan Kiriçşi: Marmaris yangını kontrol altına alındı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Marmaris'teki orman yangınının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Marmaris'te orman yangınlarının yaşandığı bölgede incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, "yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları sürüyor" dedi.

Kirişçi, "Dün Cumhurbaşkanımızın yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığıyla ilgili sözlerini revize ederek yangının tamamen kontrol altına alındığını söyleyebiliriz. Soğutma çalışmaları önümüzdeki günlerde sürecek" ifadelerini de kullandı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinin Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkisinde ormanlık alanda Pazartesi akşamı başlayan yangınla ilgili olarak gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanmıştı.

Ajansların aktardığı habere göre, iki benzin bidonuyla yakalanan S.A., jandarmadaki ifadesinde, kendisine arsa vermekten vazgeçen ailesine kızdığı için yangın çıkardığını söyledi.

280.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.