Bank Asya Genel Müdür Gözaltına Alındı

Bank Asya Genel Müdür Gözaltına Alındı

Paralel Yapı'ya finans sağladıkları gerekçesiyle aralarında şirket ve dernek yöneticilerinin de olduğu şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Emniyet güçleri tarafından Paralel Yapı'nın finans ayağına yönelik 3 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda Bank Asya Genel Müdürü Ahmet Beyaz'ın gözaltında alındığı bildirildi.

İstanbul Adliyesi Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, Paralel Devlet Yapılanması iddiaları kapsamında faaliyet gösterdikleri ve finansman sağladıkları öne sürülen 7 şirket ve 1 derneğe yönelik İstanbul Merkezli 3 ilde 65 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Finans ayağında ise Bank Asya Genel Müdürü Ahmet Beyaz'ın gözaltında olduğu iddia edildi. Operasyon kapsamında aralarında şirket ve dernek yöneticileri ile kadınların da olduğu 20'den fazla şüpheli gözaltına alındı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.