Başbakan Yıldırım: Çatı çöktü, altında kaldılar

Başbakan Yıldırım: Çatı çöktü, altında kaldılar

Başbakan Binali Yıldırım Cumhurbaşkanı adayı arayışları devam eden CHP'yi eleştirerek, "Bir çatı kurmaya çalıştılar o çatı da çöktü. Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığında çatı altında buluşmaya çalıştılar, o çatı çöktü altında kaldılar" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti'nin İzmir İl Kongresi'ne katıldı.

24 Haziran'daki erken seçimlerle alakalı ittifak arayışları süren ve Cumhurbaşkanı adayını açıklamayan CHP'yi eleştiren Yıldırım şunları söyledi:

"Bugünlerde yine içeride ve dışarıda bir kumpas, bir çatı, Türkiye'nin aydınlık yarınlarına karşı bir tezgahla, çirkin bir tezgahla karşı karşıyayız. Ancak hamdolsun yaptıkları bu oyunlar başlarına geçti, kurmaya çalıştıkları çatı daha çatılmadan çatırdadı, yerle bir oldu. Cumhuriyet Halk Partisi aday bulamadı mı? Bir çatı kurmaya çalıştılar o çatı da çöktü. Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığında çatı altında buluşmaya çalıştılar, o çatı çöktü altında kaldılar."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.