"Bilim Kurulu koronavirüse karşı 2 haftalık tam kapanma istiyor"

"Bilim Kurulu koronavirüse karşı 2 haftalık tam kapanma istiyor"

Bilim Kurulu’nun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında vaka ve ölüm sayılarının artması nedeniyle önlem olarak 2 haftalık tam bir kapanma önerdiği ifade edildi.

Hürriyet yazarı Orkun Ün, Bilim Kurulu’nun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında vaka ve ölüm sayılarının artması nedeniyle önlem olarak 2 haftalık tam bir kapanma önerdiğini ifade etti.

Bugünkü köşe yazısında koronavirüse karşı masadaki tedbirleri ele alan Ün, tam bir kapanma olmazsa, kısmi sokağa çıkma yasağının gündeme gelebileceğini dile getirdi.

Ün yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Baktım ki sorulara cevap veremiyorum, birkaç kişiyle konuşup işin doğrusunu öğreneyim dedim. Maalesef haberler kötü. Bilim kurulu 2 haftalık bir kapanma istiyor. Eğer komple kapanma uygulanmazsa masadaki bir diğer seçenek 20:00–06:00 arası geçerli olacak bir sokağa çıkma yasağı. Can sıkıcı ama maalesef restoran ve kafelerin kapıları kısa süre sonra kapanabilir. Sosyal hayata ciddi kısıtlamalar getirilebilir. Bekleyip göreceğiz."

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.