Bursa'da 17 yaşındaki Suriyeli genç dövülerek öldürüldü

Bursa'da 17 yaşındaki Suriyeli genç dövülerek öldürüldü

Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir mahalle pazarında çalışan Suriyeli genci, yaşanan bir tartışma sonrası dövülerek öldürüldüğü bildirildi.

Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir mahalle pazarında çalışan 17 yaşındaki Suriyeli Hamza Acan'ın, pazar yerinde yaşanan bir tartışma sonrası dövülerek öldürüldüğü bildirildi.

Mahalle pazarında yaşanan olayın, Acan'ın pazardaki başka bir Suriyeli kadını savunmasıyla başladığı belirtildi. 

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Suriyeli kadının tartıştığı öne sürülen kişiler daha sonra Hamza Acan'ı darp etmeye başladı. 

15 Temmuz tarihinde saat 19.00 sularında gerçekleştiği belirtilen olayda Hamza Acan'ın 4 kişi tarafından darp edildiği belirtildi. Aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan Hamza hastaneye kaldırılmış olsa da gece saat 03.00 sularında hayatını kaybettiği belirtildi.

Hamza'nın ölüm nedeninin başına aldığı şiddetli darbeleden kaynaklı olduğu ifade edilirken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.