CHP Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül: Faytonlar yasal bir taşıma aracı, kalkacak diyemeyiz

CHP Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül: Faytonlar yasal bir taşıma aracı, kalkacak diyemeyiz

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, atlı faytonlarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, atlı faytonlarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Gül, "Kalkacak diyemeyiz ama bu sorun çözülecek. Fayton şu an yasal bir taşıma aracı. Bu konuyu faytoncuların, halkın, STK'ların ve belediyenin de içinde olduğu bir şekilde en uygun şekilde çözüm bulacağız" dedi.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, faytoncular ve hayvanseverler arasında yaşanan tartışmayla ilgili olarak Sözcü'den Fatma Vurgun'a konuştu.

Fayton sorununun en kısa sürede çözüleceğini dile getiren Gül, “Kalkacak diyemeyiz ama bu sorun çözülecek. Fayton şu an yasal bir taşıma aracı. Bu konuyu faytoncuların, halkın, STK’ların ve belediyenin de içinde olduğu bir şekilde en uygun şekilde çözüm bulacağız. Bu konu hayvanlara eziyet açısından da tartışılıyor. Bizim asla böyle bir şeye izin vermemiz mümkün değildir. Hayvanlara eziyet edilmediği, ezilmeyeceği bir dünyada yaşamak istiyoruz. Bu konu da erteleyici değiliz. İnsana eziyet edilmediği gibi hayvana da eziyet edilemez” şeklinde konuştu.

Fayton bakımından, bisiklet bakımından tartışmalar var ve yasal olmayan akülü araçlar bakımından tartışmalar var. Ekrem Bey ile de konuştuk bunu öncelik yapalım dedik. Yazları akın akın misafir alan bir yer Adalar. Hem gelir hem personel hem de lojistik olarak altından kalkmaya çalıştığımız yıllarca bırakılmış bir sorun. Geçen 25 yılın bütün sorunlarını biz kucağımızda bulmuş durumdayız. Farklı farklı kesimlerden insanlar oy verdiler ve bu sorunları çözün dediler. Bu sorunları, insanların kucağında bomba gibi bırakamayız. Tek tek çözmeye çalışacağız."

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.