'CHP'de parti organları dışında bir karar merkezi var'

'CHP'de parti organları dışında bir karar merkezi var'

Habertürk TV'de dün gece yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' programına 'CHP'de gizli merkez' tartışması damga vurdu.

Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, "Tuncay Özkan bir gazeteci arkadaşıma 'CHP'de gizli bir karar merkezi var. Bu karar merkezi CHP'nin dışında bir oluşum. Biz de kim olduklarını bilmiyoruz. Kemal Bey orada alınan kararları MYK'ya getiriyor' diyor. Bu iddiaya ben inanmıyorum, Sayın Tuncay Özkan inanıyor. Peki inanıyorsun neden hala onun genel başkan olmasını istiyorsun? Madem bu adam proje…" diyerek Özkan'ın bu açıklamayı önemli bir gazeteciye yaptığını ileri sürdü.

Bunun üzerine programa telefonla katılan Özkan, iddiaları reddederek Yılman'dan kaynadığını açıklamasını istedi. Söz konusu kaynağın ismini açıklamasını isteyen Özkan ısrarlı davranınca Yılman da kaynağının Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç olduğunu açıkladı.

'Bu alçaklığı kimsenin yanına bırakmam' diyen Özkan, "Şaban Sevinç yalancının, iftiracının tekidir. Bunu niye söylediği de bellidir. Hiçbir şekilde bir görüşme olmadı. Şaban Sevinç hesabını verecek. Bu alçaklığı kimsenin yanına bırakmam. Mahkemede verecek bunun hesabını" ifadelerini kullandı.

Özkan'ın ardından canlı yayına bağlanan Sevinç ise, 24 Haziran seçimlerinden 3 gün sonra 27 Haziran günü sabah 10.00 civarı Özkan'la CHP genel merkezindeki odasında görüştüklerini, Özkan'ın kendisine "CHP'de parti organları dışında bir karar merkezi var. Kılıçdaroğlu parti kararlarını o bilinmeyen merkezden gelen telkinlerle alıyor" dediğini tekrarladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.