CHP'li muhalifler Kılıçdaroğlu'na karşı 'Adalet yürüyüşü' yapabilir

CHP'li muhalifler Kılıçdaroğlu'na karşı 'Adalet yürüyüşü' yapabilir

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi CHP'de muhaliflerin, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı 'Adalet Yürüyüşü' düzenlemeyi tartıştığını ileri sürdü.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 24 Haziran'da yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri sonrası olağanüstü kurultay tartışmaları yaşanan CHP'de muhaliflerin, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı 'Adalet Yürüyüşü' düzenlemeyi tartıştığını ileri sürdü.

Abdulkadir Selvi, "CHP'de bundan sonra ne olacak?" başlığıyla yayımlanan yazısında CHP'de yaşanan tartışmaları değerlendirdi.

"Kılıçdaroğlu'nun, iktidara karşı gerçekleştirdiği ‘Adalet Yürüyüşü' büyük ses getirmişti" ifadesini kullanan Selvi, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu kez muhalifler Kılıçdaroğlu'na karşı ‘Adalet Yürüyüşü' yapmayı tartışıyorlar. Bu tür eylemlerin iyi planlanması gerekiyor. Genel Merkez'in önünde büyük bir gövde gösterisinden söz ediliyordu. Ama toplana toplana 15 kişi toplandı. Dağ fare doğurdu."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.