Cübbeli Ahmet: Biz şeriatçıyız, demokrasiye inanmıyoruz

Cübbeli Ahmet: Biz şeriatçıyız, demokrasiye inanmıyoruz

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak tanınan Ahmet Mahmud Ünlü, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla rutin sohbetlerinde siyasi mesajlar vermeye başladı.

Rutin sohbetlerinden birinde “Partizanlık yapmıyorum” diyerek yerel seçimlerle ilgili konuşan Ünlü, şu ifadeleri kullandı:

"Tehlike büyük. İstanbul’da işte önümüzde belediye işi var, görüyorsunuz ortalığı, olayları yani önceki belediyede İstanbul’un ne hale geldiği, bu belediyede neler yapıldığı ne zararlar ne zevaller ne kazanımların geri gittiği ortadadır. Onun için yani rehavete de çok kapılmamak lazım ama İstanbul’da maalesef karşı taraf, Ankara’da da öyle İzmir zaten öyle de. Ama İstanbul’da hâlâ durum bu şekilde. Üsküdar’da bile düşün, Üsküdar bizim sohbet yerlerimiz Ünalan… O zamanlar öyle değildi. Şimdi tabii bu sohbetsizlikten, ilimsizlikten, şuursuzluktan insanlar değişik değişik tavırlar takılıyorlar, farklı saiklerle işler yapıyorlar. Hâlâ adam, Saadetçi adam beni tenkit ediyor. İşte benim yanıma gelmiş de, beni FETÖ’cü yapmış da, ya ne alakası var FETÖ’cü?

Biz şeriatçıyız, biz demokrat değiliz, demokrat değiliz, demokrasiye inanmıyoruz reddediyoruz. Biz şeriat ehliyiz. Ancak bizi yöneten de o içki koyuyor, bu içki koymuyor diyelim belediyeyi aldığı zaman tesislere bu bizim için önemli mi? Önemli.

O PKK’cı alıyor, bu almıyor, önemli mi önemli. Cenazemiz yarın birinin ele düşecek, biri yıkayacak. Kimin yıkayacağı efendim, adam göndermişler kadroya adam hiçbir şey bilmiyor. Niye? HDP’nin bilmem ne derneğinin şeyiyle hamili kart yakınımdır demiş almışlar burada işe. Burada cenaze imamları anlatıyorlar ya adam ne cenaze biliyor, ne Kur’an biliyor. Göndermişler demişler cenaze yıkamacı. Milletin ölüsü kimin elinde kalacak? Bu önemli mi? Bunu konuşuyoruz. Yoksa burada yani şeriat devletindeymiş zaten şeriat hükümleriyle icra olsa hiç konuşmamıza gerek kalır mı? Hiç konuşmamıza gerek kalmaz."

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
3 Yorum