Cübbeli Ahmet: Çocuklarınızı İmam Hatip ve ilahiyata göndermeyin

Cübbeli Ahmet: Çocuklarınızı İmam Hatip ve ilahiyata göndermeyin

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, “Çocuklarınızı İmam Hatip ve ilahiyata göndereceğinize, düz okullara gönderin. Daha az hasarla çıkarlar" ifadelerini kullandı.

CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu ‘Tarafsız Bölge’ programına katılan Ahmet Mahmut Ünlü, "Çocuklarınızı İmam Hatip ve ilahiyat yerine düz okullara gönderin" ifadelerini kullandı.

Ahmet Mahmut Ünlü, “Çocuklarınızı İmam Hatip Lisesi ve ilahiyata göndereceğinize düz ortaokul ve liselere gönderin" dedi.

Ünlü şöyle devam etti:

"Düz okullara gönderin daha az hasarla çıkar. Ben bunu gördüm denedim. Bütün çevremdeki insanlar çocuklarımızı gönderdik kız çocuklarımız geliyor, Hoca sahabeye hakaret, hadis, mezhep yok… Yani müfredat işlemiyor. Müfredattaki şeye yorum katıyor. Hangi cemaate bağlıysa veyahut mezhepsizlik, reformist, mealcilik akımı her neyse orayı empoze etmeye çalışıyor. Bugün ilahiyatta benim reddiye yaptığım adamlardan 'Kuran değişsin' diyen adam şu an da Ankara ilahiyatta hoca...”

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum