Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nerede bize yönelik taciz varsa ansızın vurabiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nerede bize yönelik taciz varsa ansızın vurabiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bizimle stratejik ortak olanlar, bizimle beraber hukukumuza saygı duydukları sürece, biz de onlara saygı duyarız.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Nerede bize yönelik taciz varsa evet bir gece ansızın vurabiliriz. 'Acaba birileri izin verir mi?'Artık yok, geçti o işler. Bizimle stratejik ortak olanların hukukumuza saygı duydukları sürece biz de onlara saygı duyarız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

Erdoğan'ın 2023 Gençlik Şurası'nda yaptığı, konuşması sırasında, programa katılan gençler, "Bir gece ansızın gelebiliriz" sloganları attı.

Sloganlar üzerine Erdoğan, "Şu ana kadar olduğu gibi nerede, nasıl bir çalkalanma var, nerede bize yönelik bir taciz varsa, evet bir gece ansızın vurabiliriz. 'Acaba birileri izin verir mi?' Artık yok, geçti o işler. Bizimle stratejik ortak olanlar, bizimle beraber hukukumuza saygı duydukları sürece, biz de onlara saygı duyarız. Aksi takdirde kusura bakmasınlar." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.