Cumhurbaşkanı Erdoğan Tel Rıfat'ı gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tel Rıfat'ı gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah kısa sürede Tel Rıfat'ı da kontrol altına alarak, bu harekatı hedefine ulaştıracağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanAK Parti Trabzon 6. olağan il kongresinde konuştu.

 

Erdoğan, "İnşallah kısa sürede Tel Rıfat'ı da kontrol altına alarak, bu harekatı hedefine ulaştıracağız." dedi.

"Şu operasyonların hiçbirini yapamazdık"

Geçmişte yapılan yanlışların, zaafların faturasını ödediklerini, savunma sanayisinde yıllarca bu ülkede ciddi anlamda bir iş yapılmadığını belirten Erdoğan, "Bu konuyu himayemize aldığımız 2014 yılından bu yana gerçekleştirdiğimiz hamleler olmasa inanın bana şu operasyonların hiçbirini yapamazdık. Bugün dahi mercek altına aldığımız her konuda ciddi eksiklerle, ciddi sabotajlarla karşı karşıya olduğumuzu görüyoruz." dedi. 

Erdoğan, Türkiye'de artık zırhlı taşıyıcıların, silahların, insansız hava araçlarının, hatta silahlı insansız hava araçlarının da yapıldığını anlattı. 

Dışarıdan silahlı insansız hava aracı istendiğinde "Veremeyiz.", silahsız hava aracı istendiğinde ise "Kongreden izin çıkmadı." gibi yanıtlar aldıklarını anlatan Erdoğan, "Sağolsunlar, sonunda bizi bunları yapar hale getirdiler." ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.