Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını yere atan kişi tutuklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını yere atan kişi tutuklandı

Zonguldak Ereğli'de kaymakamlık girişindeki Cumhurbaşkanı Erdoğan fotoğrafını yere atan A.Ç'nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kaymakamlık binasına giden A.Ç, binanın giriş kısmında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını alıp yere attı. A.Ç., polis ekiplerince gözaltına alındı.

DHA'nın haberine göre, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan A.Ç., adliyeye sevk edildi. A.Ç. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Ne olmuştu?

Dün Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kaymakamlık binasında duvarda asılı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı A.Ç. tarafından yere atılmış sonrasında ise şahsın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretlet ettiği ifade edilmişti.

Erdoğan'ın fotoğrafını yere atıp hakaret ettiği öne sürülen kişi olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

wp-005.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.