Cumhuriyet BAE'nin sözcüsü oldu: İslamcılara desteğinizi kesin!

Cumhuriyet BAE'nin sözcüsü oldu: İslamcılara desteğinizi kesin!

Cumhuriyet gazetesi, Birleşik Arap Emirlikleri Dış İlişkilerden Sorumlu Bakanı Enver Gargaş ile bir mülakat gerçekleştirdi.

Cumhuriyet gazetesi, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dış İlişkilerden Sorumlu Bakanı Enver Gargaş ile röportaj gerçekleştirdi.

Cumhuriyet kendi ile çelişiyor

Bugünkü baskısında Venezuela'da gerçekleşen darbe girişimini, "ABD Maduro'yu yıkmaya çalışıyor" yorumu ile veren sol tandaslı Cumhuriyet gazetesinin, sıra Türkiye ile ilgili yorumlara gelince ABD ve İsrail'in Ortadoğu'daki en büyük müttefiki olan BAE'nin politik açıklamalarını 'propagandif' bir üslupla sunması dikkat çekti.

Cumhuriyet'e yaptığı açıklamalarda Türkiye'yi eleştiren Enver Gargaş, Katar krizinde Türkiye'nin doğru adımları atmadığını söyledi.

Duygu Güvenç'in sorularını yanıtlayan Gargaş, Ankara'nın tarafsız kalması gerektiğini ifade etti.

Türkiye'nin İslamcı partilere siyasi desteğinden ve Mısır'a karşı tavrından rahatsız olduklarını açık bir şekilde belirten BAE Bakanı, 4 kişinin iadesini beklediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.