Dağlık Karabağ'da son durum

Dağlık Karabağ'da son durum

Dağlık Karabağ'da Azerbaycan ordusu ile Ermenistan güçleri arasındaki çatışmalar devam ediyor.

Dağlık Karabağ bölgesinde Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri ile Ermenistan güçleri arasındaki çatışmalar gece ve gündüz devam ediyor.

Bir ayı geride bırakan Dağlık Karabağ çatışmaları, tarafları aracılar eşliğinde oturduğu ateşkes masaları ve imzalanan ateşkes anlaşmalarına rağmen sürüyor. Ermenistan tarafının ateşkes ihlalleri nedeniyle çatışmaların aralıksız devam ettiği bölgede Azerbaycan ordu güçlerine insansız hava araçları yoğun destek veriyor.

Ermenistan'a ait askeri araç, mevzi ve mühimmat depoları havadan yapılan gözetlemeler sonucu Bayraktar TB2 silahlı insansız hava araçlarıyla yoğun bir şekilde hedef alınıyor.

Son olarak Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Dağlık Karabağ bölgesindeki çatışmaların Ağdam, Hocavend ve Kubatlı ekseninde yoğunlaştığı ifade ediliyor.

Son 24 saat içerisinde cephe hattının farklı bölgelerinde Ermenistan'a ait 4 füze rampası 10 farklı tipte topçu silahı, 3 mühimmat kamyonu ve 5 otomobilin Azerbaycan ordu güçlerince imha edildiği açıklandı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından servis edilen son görüntüler:

Kaynak: Mepa News

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.