Darbe Girişiminde Rolü Olan Üsler Kapatılacak

Darbe Girişiminde Rolü Olan Üsler Kapatılacak

Darbe girişiminde kullanılan bütün askeri üsler kapatılacak, yerine halka açık alanlar yapılacak.

Başbakan Binali Yıldırım Ankara'da ve İstanbul'da tankların çıkarıldığı, helikopterlerin kaldırıldığı bütün kışlaları kapatacaklarını açıkladığına dair haberlere açıklık getirdi. Başbakan Yıldırım: "Hain darbe teşebbüsünün merkezi Akıncılar, orayı kapatacağız. Hava üslerinden Akıncı kapatılacak, diğerleriyle ilgili bir şey söylemedim, onu düzeltelim. Ama şehrin içinde tankların, zırhlı araçların bulunduğu yerleri de kapatacağız, onları şehir dışına alacağız." dedi. 

Yıldırım bugün yaptıpı konuşmada "Akıncı Üssü'nün de kapatılacağını belirterek "Orası şehitlerimizin anısının yaşatılacağı bir yer haline getirilecek." dedi.

Yıldırım konuşmasında "Bu milletin canından, kanından, dişinden tırnağından artırarak verdiği paralarla alınan o tanklar, o uçaklar, o helikopterlerden bombaları, mermileri acımasızca sizin üzerinize atanların hesabını soracağız, burunlarından fitil fitil getireceğiz." dedi.

"Terörist başını illa da getireceğiz" 

Yıldırım: "Şunu bilmenizi istiyorum, bu aziz vatanı, bu aziz milleti bölmeye, parçalamaya hiç ama hiç kimsenin gücü yetmeyecek. Bu darbenin sorumlusu Amerika'daki o terörist başını illa da getireceğiz, Türkiye'ye getireceğiz." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.