Darbeci Akın Öztürk'ün Görüntüleri Ortaya Çıktı

Darbeci Akın Öztürk'ün Görüntüleri Ortaya Çıktı

Eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk'ün, gözaltına alındığı ve Terörle Mücadele Şubesinde sorgulanmasına devam edildiği belirtildi.

FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında eski Hava Kuvvetleri Komutanı AkınÖztürk hakkında vatana ihanet suçundan işlem başlatılmıştı.

Öztürk dün Merkez Komutanlığı yetkililerince gözaltına alınarak emniyet güçlerine teslim edildi. Akşam saatlerinde Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesine getirilen Öztürk'ün emniyetteki işlemleri sürüyor.

Soruşturma kapsamında başlatılan operasyonda gözaltına alınan diğer generaller de Terörle Mücadele Şubesi'ne getirildi. Öztürk ve gözaltındaki diğer generallerin ilk görüntülerine ulaşıldı. Öztürk'ün ellerinin arkadan kelepçeli ve yalın ayak olduğu görüldü.

Terörle Mücadele Şubesinde Öztürk ve generallerin tek tek kimlik tespitleri yapılıyor. Darbe girişimine katılan generallerin, daha sonra savcı karşısına çıkartılacakları öğrenildi.

 

a1_4

 

a3_2

a4

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.