"Darbecilere Karşı Milletin Silahlanmasının Önü Açılmalı"

"Darbecilere Karşı Milletin Silahlanmasının Önü Açılmalı"

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanlarından Şeref Malkoç, ‘Milletimizin ruhsatlı silah almasının önü açılacak” dedi.

TRT Haber yayınına katılan Malkoç, şöyle konuştu: “Vatandaşın ruhsatlı silah almasının önüne engel çıkarılıyor. Sayın içişleri bakanımız bununla ilgili yasal düzenleme talep edecek. Milletimizin ruhsatlı silah almasının önü açılacak. Ha Türkiye’de olay oluyor, birbirini vurmalar… Bakın çoğu ruhsatsız silahlarla oluyor. Ama darbeye teşebbüs edenlere karşı milletin meşru müdafaa hakkını korumak için silah ruhsatı vermenin önünün açılması lazım. Rahatlatılması lazım.”

Malkoç, programın sunucusunun “Bu aslında riskler taşıyan bir konu…” sözlerine ise şöyle yanıt verdi: “Cinayetler şunlar bunlar ruhsatlı silahlarla olmuyor. Öyle cinayet işleyecek, eşkiyalık yapacak olan, mafya babaları filan zaten kaçak yollardan silah buluyor. Ama milletin meşru müdafaa hakkı için mutlaka…”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.