Davutoğlu'ndan Erdoğan'a: "Çek mukaddes dinimizin üzerinden kirlenen elini"

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a: "Çek mukaddes dinimizin üzerinden kirlenen elini"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik paylaştığı bir mesajda, "Yeter artık, çek mukaddes dinimizin üzerinden güç yozlaşması ile kirlenen elini" dedi.

Erdoğan, dün yaptığı Manisa mitinginde genç birisinin "Namazın kazası var, bu seçimin kazası yok, Akhisar" dediğini aktardı ve "Doğru, ben inanıyorum ki Manisa bu seçimiz kazaya bırakmaz" ifadelerini kullanmıştı.

Davutoğlu, Erdoğan'ın bu ifadelerine sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi:

"Erdoğan, “Bir delikanlı ‘namazın kazası olur bu seçimin kazası olmaz’ yazmış, bu doğru” diyor. Hz. Peygamberin - çok üzüldüğü ve sebep olanlara beddua ettiği Hendek savaşındaki bir istisna hariç - savaş şartlarında dahi hiç terk etmediği en muhkem farzı bile iktidar hırsına feda etmek dini tahrif değilse nedir? Bunu söyleyene de bunu duyup da susan ilim adamlarına da yazıklar olsun! Yeter artık! Çek mukaddes dinimizin üzerinden güç yozlaşması ile kirlenen elini!"

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
3 Yorum