Depremde hasar gören Cerrahpaşa'da eğitime ara verildi

Depremde hasar gören Cerrahpaşa'da eğitime ara verildi

İstanbul Üniversitesi 26 Eylül'de meydana gelen depremde hasar gören Veteriner Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesinde eğitim-öğretim hizmetlerine 20 gün ara verildiğini duyurdu.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü duyurusunda, "26 Eylül'de meydana gelen depremde binaları hasar gören üniversitemiz Veteriner Fakültesi (Avcılar) ve Sağlık Bilimleri Fakültesinde (Bakırköy) eğitim-öğretim hizmetlerine 2-22 Ekim tarihleri arasında ara verilmiştir. 22 Ekim'den sonraki süreç hakkında Rektörlüğümüzce ayrıca duyuru yapılacaktır." bilgisine yer verildi.

Bu arada depremde hasar gören mühendislik fakültesinin ana binasındaki derslerin de kampüsteki yeni binalara alındığı öğrenildi.

Öte yandan İstanbul'da meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki deprem sonrası İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binasında oluşan çatlaklar nedeniyle öğrenciler derslere girmeyerek oturma eylemi başlatmıştı.

uygulamabanner.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.