Dezenformasyonla Mücadele Merkezi oluşturuldu

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi oluşturuldu

Cumhurbaşkanlığı, dezenformasyon kampanyalarına karşı 'mücadele merkezi' oluşturulduğunu ve merkez koordinatörü olarak İdris Kardaş'ın atandığını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi oluşturulduğunu duyurdu.

Altun Twitter üzerinden, "Ülkemize karşı yürütülen sistematik dezenformasyon kampanyalarına karşı İletişim Başkanlığımız bünyesinde müstakil bir birim oluşturduk. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi. Merkezimizin koordinatörü olarak atanan İdris Kardaş'ı tebrik eder, kendisine başarılar dilerim" paylaşımı yaptı.

A Haber, Aktüel ve Sabah'ta yazılar yazan, televizyon programlarına yorumcu olarak katılan İdris Kardaş, bir dönem Bilgi Üniversitesinde koordinatörlük, ardından İstinye Üniversitesi Ekonomi ve Politika Araştırmaları Merkezi'nde (EPAM) koordinatörlük yaptı.

Kardaş, Altun'un duyurusunun ardından Twitter üzerinden, "Sayın Cumhurbaşkanımız'ın hakikat mücadelesi içerisinde yer almak büyük şeref. Kıymetli Hocam Fahrettin Altun başkanlığında Türkiye’ye karşı içeriden ve dışarıdan yapılan her türlü algı operasyonlarına, yalan ve dezenformasyona karşı mücadele edeceğiz. #YaşasınHakikat" yazdı.

Kaynak: BBC Türkçe, Mepa News

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.