Dilipak yazdı: Troller ile seçim kazanmak zordu

Dilipak yazdı: Troller ile seçim kazanmak zordu

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü yazısında seçim sonuçlarına yönelik eleştirilerini kaleme aldı.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, "Biz nerede yanlış yaptık!" başlığıyla yayımlanan yazısında, "Eğri oturup, doğru konuşalım. Sonuç ne olursa olsun, sonucu hazırlayan sebebler üzerine doğru tesbitler yapalım ve bundan dersler çıkaralım. Bir özeleştiri yapalım. Yoksa bu kriz derinleşerek devam eder." ifadelerini kullandı.

Dilipak yazısında şöyle devam etti:

"Bu sonucu hazırlayan birçok sebeb var. Birincisi, aday profili iyi değildi. Bu gerçek bile tek başına bu kaybın ana sebebi olabilirdi. O adaylar seçmenin kalbine değil, sinirine dokundu. Onlar ne kadar çok çalıştı ise, o kadar az oy alındı.

2-Seçim kampanyasında kullanılan dil yanlıştı. Bir yandan sertlik vardı, bir yandan “aşk ve sevda” şarkıları çalınıyordu.

3-Bu radyo, Tv, gazete, troller, sosyal media ile seçim kazanmak zordu ve öyle oldu.

4-Erdoğan kendimizi iyi anlatamadık diyor ama, öyle anlaşılıyor ki, seçmenin bir önceki seçimde verdiği mesaj iyi anlatılamamış, iyi anlaşılmamış. Bu sonuç onu gösteriyor.

5- “İnen binemez” söylemi yanlıştı.

6-AK Parti’ye yönelik eleştirilere karşı verilen tepkiler yanlıştı."

"Hep şunu söyledim; Allah bizi mallarımız, canlarımız ve sevdiklerimizle kimi zaman artırarak, kimi zaman eksilterek imtihan edecektir. Bugün de olan bundan başka bir şey değildir. Şimdi değişim sırası bizde. Değişmemekte direnecek olursak da sonuç ortada. O zaman gelecek günlerin geçen günleri aratmayacağını kim garanti edebilir. Eğer ibret alınmazsa tarih tekerrür eder ve bunun her anlamda çok ağır bir bedeli olur ve son pişmanlık fayda vermez. "

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.